Voodoo

Pruiken: Lace front >>>nieuws sinds 01/02/2010

lace front

De 'Lace Front' pruik: de come-back voor de pruiken.


Een stap vooruit in verfijning

Traditionele pruiken hebben steeds een traditionele beperking gehad: een voorgevormde scheidingslijn. De ‘Lace Front’ pruiken hebben dit nadeel niet. Ze bedekken je natuurlijke haar, maar laten je toe het in elke richting te stylen. Je kan zelfs een paardenstaart maken zonder te verraden dat je een pruik draagt.

Onzichtbare kant creëert de illusie van een natuurlijke haarlijn

Het gedeelte van de haarlijn is gemaakt uit een zeer fijne materie: ‘kant’. Het discrete en transparante beige kant past heel goed bij bijna alle huidtypes. Wanneer de pruik nauw op je hoofdhuid aansluit, is het net alsof de haartjes uit je hoofdhuid groeien.

Handig met kant?

Zoals veel beroemdheden dat vaak doen, wordt een traditionele kanten pruik aangebracht door deze in te knippen en vast te plakken, net onder je natuurlijke haarlijn. Geen sinecure want je moet er voor zorgen dat je niet te veel van de pruik knipt en dat je op de juiste plaatsen lijmt. Duidelijk een werkje voor een professional, je kapper.

Lace Front moet je niet lijmen

De Lace Front pruik is zo ontwikkeld dat hij perfect op je hoofd past, zonder dat je hem moet lijmen. Hierdoor moet je jouw pruik 's nachts niet aanhouden en kan je jouw eigen haar regelmatig laten ademen.

Niet enkel weggelegd voor sterren!!

Het type kanten pruiken dat door veel beroemdheden wordt dragen kan makkelijk duizenden euro's kosten. Lace Front kiest voor een betaalbare versie mét een hoge ‘wow’ factor. Het uitgebreide gamma gaat van korte modellen tot lange, glamoureuze kapsels. Een stijl voor iedereen! Niet in het minst voor hen die regelmatig willen veranderen van look én er toch natuurlijk willen uitzien!
bron: Black Beauty dec/jan 2010
meer lezen?

Pruiken

Wij hebben een ruim aanbod in synthetiche pruiken van de volgende merken: Black Star, Amigo, Nina.
Zowel lange als korte modellen, in elke snit mogelijk zijn te verkrijgen. De haarkleur van meest pruiken zijn in donkere tinten.
De prijs variërt tussen € 25 en € 45.
Afrikaanse voeding


haar en huid


topmerken


haar