Voodoo

Weaving

weaving met natuurlijk haar.

Het Aziatisch natuurlijk haar wordt reeds jaren gebruikt in het kapsalon van Voodoo. Het bestaat uit een ruim assortiment: in veschillende lengtes, kleuren en haarstructuren. Het voordeel ten opzichte van het Brazilliaanse haar is dat het goedkoper is. Het natuurlijke haar wordt op een dun koordje gehecht, zodat je een lange strook haar hebt. Wij maken dunne platte vlechtjes met je eigen haar. Nadien wordt het natuurlijk haar op de platte vlechtjes genaaid. Omdat de platte vlechtjes zo ultradun zijn blijft je hoofdhuid heel luchtig en heb je helemaal niet het gevoel dat er iets aan je haar gehecht is.

Duur van het kapsel

Het kapsel duurt 3 à 4 uur voor een volledig hoofd en je kan het 2 tot 2,5 maanden houden.

Hoe wordt het toegepast?

Haarweaven kan op het volledige hoofd toegepast worden, maar kan even goed gedaan worden door slechts enkele lijnen. Hierdoor krijg je meer volume in je bestaand kapsel.

Afwerking

Na het zetten van je weaving, knippen wij een kapsel naar keuze. Je kan je weaving laten uitbrushen, dan heb je heel strak haar. Laat je het vrij drogen dan bekom je de "natural Brazillian look", dat zijn haren met een lichte krul.

Na het weaven moeten de haren goed verzorgd worden.

Inter Cellular Shampoo Inter Cellular Shampoo Detangling Shampoo    
IC
Hair Polisher
178 ml
KeraCare
Humecto Cream Conditioner
240 ml
KeraCare
Hydrating Detangling Shampoo
32 oz
   

weaving met aziatisch natuurlijk haar

Het Aziatisch natuurlijk haar wordt reeds jaren gebruikt in het kapsalon van Voodoo. Het bestaat uit een ruim assortiment: in veschillende lengtes, kleuren en haarstructuren. Het voordeel ten opzichte van het Brazilliaanse haar is dat het goedkoper is. Qua werkwijze en duur van het kapsel is het identiek aan hierboven.

kapsels


kapsels


kapsels