Voodoo

Verzorging met Cacao Brazil

keratin complex

Droomt u ook van gezond, sterk en prachtig glanzend haar met een duurzaam resultaat?


Uw haar is na slechts één behandeling:

- gezond en sterk
- gerevitaliseerd
- soepel
- zijdezacht
- stralend
- makkelijk handelbaar

Een weldaad voor uw haar

Een behandeling bezorgt tot maar liefst 5 maanden soepelheid, glans en gladheid. Zelfs in geval van zeer pluizig/weerbarstig haar. Met een uitzonderlijk anti pluis effect. Bij dit revolutionair verzorgingssysteem, met behulp van een speciale stijltang, wordt keratine diep in de schubbenlaag ingesloten. Het voorkomt tot 95% van het pluizen en ongewenst krullen van het haar, zelfs bij een hoge luchtvochtigheid. Het haar wordt soepel, glanzend en stijlvol. Het resultaat blijft 3 tot 5 maanden zichtbaar, afhankelijk van het haartype. Uw haar wordt met iedere behandeling gezonder.

De progressieve Brazilliaanse brushing.

Deze formule bevat 0% formaldehyde, 0% parabenen en 0% ammonia.

De haarkleur komt beter tot zijn recht, het haar krijgt een natuurlijke mooie glans. Beschadigd haar word hersteld. Het pluizen en ongewenst krullen van het haar wordt voorkomen. Cacao Brazil met Kasjmier-kerazine is geschikt voor ieder haartype. De behandeling is niet chemisch en daardoor heel mild. Er wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke bestanddelen.

Wanneer het haar een kleurbehandeling krijgt direct voor een behandeling met Cacao Brazil, wordt de duurzaamheid van de haarkleur verlengd en de kleurdichtheid verhoogd.

voor na
 
voor na

kapsels


kapsels


kapsels