Voodoo

Algemene voorwaarden

1. De verkoper.

De webwinkel Voodoo.be is eigendom van Voodoo, Verama bvba Adres: Tiensestraat 220, 3000 Leuven
Maatschappelijke zetel: Verama bvba, Diestsesteenweg 39a, 3210 Linden
Telefoon: 016/20 71 49
E-mail: info@voodoo.be
website: www.voodoo.be
Ondernemingsnummer: BTW BE 0455.534.368


2. Toepassing.

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. Prijzen.

3.1 De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
3.2 De verzendkosten worden berekend in functie van het gewicht: <2kg: 5,70 €, >2kg: 5,70 €
Wij verzenden enkel binnen België.
3.3 Voodoo kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer, zet- of drukfouten.

4.Bestelling.

Nadat je je bestelling verstuurd hebt, krijg je een automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn en een artikel is toch niet meer voorradig, dan krijg je daar ten laatste de volgende werkdag bericht van.

5.Betaling.

Je kan betalen via overschrijving op Delta Lloyd rekeningnummer 132-5330951-66 op naam van Voodoo en met vermelding van het bestelnummer. Hebben we na acht dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per email op de hoogte gebracht.
OPGELET : Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat.

6. Levering.

Binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan de Post overhandigd.
We verzenden onze pakjes met Taxipost.

7.Verzakingsrecht - retourneren.

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. Het betaalde bedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorpronkelijke verpakking zitten. Dit geldt niet op artikels in solden en artikels op bestelling.

8. Risico van verzending.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de Post. De producten worden zo verpakt dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn. Wij verzenden onze pakjes met Taxipost.

9. Kwaliteit.

Voodoo is niet aansprakelijk voor eventuele gebreken aan de aritkelen aangeboden op de site. In dergelijke gevallen richt U zich tot de desbetreffende fabrikant. Gelieve ons dit ook mee te delen, zodat artikelen kunnen gecontroleerd worden.